MINYAK HERBA ASMAK-gabungan mantap

BERAKHIRNYA KISAH RAWATAN NEB..Masih ingat lagi kisah yang ifa ceritakan dulu berkenaan pasangan suamiisteri ikhtiar mencari penawar lain bagi batuk anaknya selepas rawatan neb?

Pada awalnya mereka hanya berkenalan dengan si minion Minyak Herba Asmak untuk merawati batuk berkahak anaknya yang bertahun lamanya bersarang didada.Selang berapa minggu kemudian direpeat mereka Minyak Herba Asmak yang 30ml.Boleh dikatakan 2x mereka repeat stok Minyak Herba Asmak pada bulan lepas.Sebulan selepas itu, direpeat lagi Minyak Herba Asmak 30ml dengan pasangannya Jus Asmak Gold bagi diberikan minum satu family mereka.

Nampak?Asasnya hanya diberikan untuk anak mereka yang sakit jer tapi sekarang satu family diberikan…

Alhamdulillah..gembira rasa apabila produk Asmak memberi impak positif kesihatan mereka sekeluarga.#kredit:Afifah Mokhtar#Testimoni#MinyakHerbaAsmak#JusAsmakGold#Solusi#BatukBerkahak

Minyak Herba Asmak- 3 saiz yang berbeza

LEBIH MAHAL LEBIH JIMAT!

Mesti ada yang nak kecam Kak Ita dengan ayat ni kan? Tapi setiap kali kalau ada customer yang minta rekemen, Kak Ita lebih prefer customer beli yang 50ml.

Kenapa? 🤔

Cuba tengok perbandingan harga per ml untuk setiap botol #MinyakHerbaAsmak ? Semakin tinggi kandungan per ml minyak, sebenarnya korang dapat lebih penjimatan. Lebih-lebih lagi pada yang kerap guna. Guna untuk satu keluarga pulak tu. Habis pun lambatlah sikit.

Memang masa membeli tu rasa banyaknya lahhh nak kena labur. Tapi siapa yang tak suka pelaburan yang menguntungkan betol tak? 🤗

#AsmakbyMhamsb
#MinyakViral
#AdaKKM
#asmakrawang

hubungi 0192304433 (Anita)

www.wasap.my/60192304433

AKU ADALAH HAMBA

Aku lapar tapi aku kenyang.

Hah?
Iya perutku lapar tapi aku kekenyangan untuk rasa insaf dengan nasib orang miskin yang mungkin juga sedang menahan lapar dengan penuh kesabaran.

Aku sedih tapi aku juga gembira.

Hah?
Iya aku bersedih dengan apa takdir yang menimpa ketika ini tapi aku gembira kerana aku boleh rasa dimanja dan dibelai Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.

Itulah kehidupan yang perlu ada keseimbangan. Perjalanan untuk menuju akhirat.

Salam Jumaat yang penuh keberkatan.

MINYAK HERBA ASMAK-sedikit info

_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_

Minyak asmak digunakan sebagai rawatan alternatif herba untuk membantu melegakan masalah pernafasan seperti asma/ lelah, semput, sesak nafas, kahak, batuk dan selsema serta pelbagai lagi kegunaan luaran yang lain. Minyak herba asmak terdapat dalam 3 size iaitu 10ml, 30ml & 50ml.

Kandungan Bahannya
=_=_=_=_=_=_=_=_=_=

* Habatussauda
* Gamat Gold
* Minyak kelapa dara
* minyak zaitun

Kegunaan & Cara Guna
=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=

* Membantu meredakan masalah batuk, selsema, kahak & demam
* Boleh digunakan utk membantu melegakan masalah pernafasan
* Boleh juga digunakan untuk tujuan lain
* Hanya TITIS, SAPU & GOSOK.

Kelebihan & Keistimewaan
=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=

* Minyak pelbagai guna
* Mudah dibawa & digunakan
* Diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi
* Sebagai alternatif awal
* Sesuai untuk semua peringkat umur
* Ianya berkesan jika mengikut cara guna yang betul
* Berdaftar dengan KKM

Hubungi 0192304433(Anita)

www.wasap.my/60192304433

www.wasap.my/60192304433

JUS ASMAK GOLD- teman istimewa

JUS ASMAK GOLD.

Pengganti Ubat batuk dalam Family Kak Ita.

Katakan TIDAK pada ubat batuk. Bila anak batuk atau selesema Kak Ita akan bagi minum 1 sudu #JUSASMAK pada anak Pagi sebelum pergi sekolah dan malam sebelum tidur.

Alhamdulillah bila ianya di jadikan amalan #JUSASMAK ni, anak dah jarang- jarang mendapat serangan asma dan batuk.

Kepada siapa¤ yang anaknya mempunyai masalah #batuk dan #asma ni boleh sangat¤ cuba #JUSASMAKGOLD ni.

Recomended sangat¤
Boleh digabungkan sekali dengan #Minyakasmak untuk sapuan luaran.

#minyakasmak
#jusasmakgold

hubungi 0192304433 (Anita)

www.wasap.my/60192304433

www.wasap.my/60192304433

FRESH NCOOL THERAPY- memberi kelegaan lenguh badan

Tidur anda terganggu disebabkan #SAKIT_BADAN ‼

Jom dapatkan FRESH N COOL💦#FRESH_N_COOL yang mengandungi Aqua, Propylene, Menthol, Carbomer dan Triethanomaline boleh mengembalikan semula kesegaran badan anda dengan 3 langkah MUDAH

1⃣ spray

2⃣ sapu

3⃣ kering

Kegunaan : membantu melegakan#sakit_pinggang, #sakit_belakang, #lenguh2, #bengkak, #sakit_sendi , #sakit_lutut,#sakit_tulang_belikat.

FreshNCool memberi kesan yang cepat kerana ia boleh meresap dengan baik.

Kandungan : 100ml RM59

Ibu mengandung dilarang guna di bahagian perut.

Rasa #SEJUK dan #SEGAR.

#WANGI ala-ala bombshell gitew

#BERBALOI.

#MAMPU_MILIK

Nak cuba?

wassap segera

👉 www.wasap.my/60192304433

hubungi: 0192304433 Anita

JUS ASMAK GOLD

Memperkenalkan *JUS ASMAK GOLD* . Satu lagi produk istimewa keluaran _Syarikat MHAM Sdn Bhd_.

Produk Jus Asmak Gold pelengkap kepada Minyak Herba Asmak membantu melegakan :
➡Semput
➡Batuk
➡Kahak
➡Selsema
➡Membantu menguatkan ketahanan badan
➡Menjadikan anda lebih sihat dan cergas.

Sesuai Untuk Siapa ?
=================
✅Sesuai untuk umur 3 tahun dan ke atas. 👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦

Isipadu ?
=======
✅350 ml

Harga ?
======
😍😍😍 RM 44.00 sahaja
===============

Keceriaan berganda dengan Asmak Gold

#JusAsmakGold #AsmakGold
#mham #mhamsb
#MensejahterakanKehidupan

hubungi Anita 0192304433

www.wasap.my/60192304433

www.wasap.my/60192304433

MAHLIGAIKU DI SYURGA

Kak Ita dengan suami ni buat jenis yg sweet-sweet. Memang tak reti. Kadang-kadang time gila-gila datang tu bercerita le yang merapu..
Cakaplah, bestlah kalau..kalau..kalau..

Semuanya kalau,kalau yang tak masuk akal.
Nanti En Somi pun cakaplah..
“Nak buat apa..”
” Manalah kita ada duit banyak tu..”
” Tak payahlah..”
“Kenapa nak macam tu..”

Pastu merajuk sendiri. Muncung pun panjang sampai boleh sangkut baju.

Dah tau tu. Tapi buat lagi. Tak serik-serik nak majuk-majuk benda yang tak berfaedah.😅😅

Suatu hari Kak Ita cerita lagi yang ‘kalau-kalau’ ni.Ni semasa lalu kawasan rumah orang yang have-have.
“Abang..Cantik kan rumah tu. Kalaulah kita ada rumah camtu kan..bla bla bla bla..”

Cerita merapukan..

Tapi en somi balas..

“Iyalah, nanti abang buatkan Ita mahligai indah yang tercantik, bukan setakat banglo besar ni. Tapi di akhiratlah. Kat akhirat kekal abadi. Rumah kat dunia ni tak kekal..”

Terkedu sekejap. Tak bernafas sesaat.
Hihihi..yang ni tak majuk-majuk.

Iyalah..terus senyap sampai ke sudah. Pastu dah takde nak citer yang ‘kalau kalau’..

Belajar bersyukur dengan apa yang ada.

Tapi..tapi..yang ‘kalau-kalau’ saja je.. Saja nak cakap-cakap😅😅😅
Saja nak buat bodoh.🙈🙈🙈