MINYAK HERBA ASMAK& ASMAK HERBS- rawatan alternatif untuk resdung

Sapa yang ada resdung tu,saya rekemen kapsul penawar resdung asmak herbs ni..

Ramai yang serasi.Hidung dah Tak gatal, jerawat kurang, tak bersin dah pagi pagi. Ha, orang resdung je faham apa yang saya cakap. Betul Tak?

Jangan risau lah, kapsul ni ada KKM.Tu nampak Tak hologram KKM.tandanya Insyaallah selamat di ambil. Tiada steroid, tiada herba yang bukan bukan.

Cuba lah. Rm35 je sebotol (30 biji). Bila resdung hilang, MAKAN MASA PERLU JE. Sangat rekemended. Cuba tau. Sesuai umur 3 thun ke atas.kesan lebih baik boleh gunakan bersama Minyak Herba Asmak utk sapuan luaran sahaja.😊

P/s: Dapatkan set istimewa ini cuma RM74 dan dua cop AMC kad Untuk peluang untuk memenangi hadiah istimewa.

Hubungi 0192304433 Anita

www.wasap.my/60192304433

www.wasap.my/60192304433

JUS ASMAK GOLD- melengkapkan keperluan seharian

KENAPA JUS ASMAK GOLD BAGUS SEBAGAI MAKANAN KESIHATAN.
jom kita study..

1. #Lemon membantu memberi bekalan vitamin C semulajadi yang baik untuk kita. Ia merangsang dan mengaktifkan sistem penghadaman. Ia Melegakan sakit tekak,menurunkan berat badan, anti kanser, menghalang pembentukan batu karang, melegakan kegatalan dan menurunkan panas demam

2. #Stevia yang ade dalam jus asmak gold merupakan pengganti kepada gula. Jus sesuai diamik oleh pesakit diabetes dan membantu kawal kadar kolesterol dan dapat menurunkan darah tinggi.

3. #Apple bole membantu mengurangkan berat badan selain jus lemon. Secara tak langsung, jus membantu mereka2 yang sedang berdiet.

4. Bahan aktif dalam #Echinacea dapat mengurangkan gejala selsema.

5. #DongQuai pula dapat membantu masalah wanita seperti senggugut atau PMS.

6. #Bayam salah satu makanan yang bernutrisi lengkap dan rendah kalori. Ia dapat membantu melawan sel kanser, menjadikan penglihatan lebih baik, sumber anti flamasi, menurunkan tekanan darah tinggi, mencegah diabetes, meningkatkan memori, menutrisi tulang dan sendi, mencegah anemia, menyihatkan kulit dan menguatkan imunisasi.

7. #Capsicum bertindak sebagai agen penyembuhan badan – Catalyst Herbs. Ia membantu masalah ulser perut, cirit birit dan dispepsia dan juga mengurangkan masalah kembung perut

Capsicum bertindak sebagai antioksida yg sangat bagus. Antioksida membantu untuk menghalang kerosakan radikal bebas dlm sel-sel saraf dan saluran darah.

Selain itu, ia membantu menurunkan paras gula dalam darah, menormalkan semula tekanan darah merawat sakit otot belakang, artritis dan penyakit sendi. Ia juga boleh merendahkan tahap kolesterol dan meningkatkan kadar metabolisme seseorang.

8. #Timun membantu menghidrasi badan, mengurangkan panas badan dari luar dan dalam, membuang toksin dari badan, memulihkan mata, membantu melawan kanser, mengurangkan kolestrol, mencegah diabetes, menurunkan tekanan darah tinggi, dan membantu menjaga kesihatan buah pinggang,

9. Ciri-ciri anti-bakteria, anti virus, anti radang dan anti oksida yang menjadikan #Bawang_Putih suatu kaedah rawatan semulajadi yang hebat dan selamat. Ia
bukan sekadar diperlukan dalam masakan, malahan punya khasiat yang pelbagai terutamanya dalam dunia kesihatan dan kecantikan.

10. #Halia dikatakan dapat merawat pelbagai penyakit banyak antaranya membuang angin dalam badan, sakit kepala, sistem pencernaan bermasalah, sakit jantung, muntah, cirit-birit, disentri, asma, sakit perut, reumatisme, pengaliran darah bermasalah, mati pucuk, lemah tenaga batin, keracunan udang, badan kesejukan, sakit pinggang, urat saraf lemah, mabuk kenderaan, batuk kering, kejang, buang air berlendir dan darah haid berbau hamis.

11. #Oregano berfungsi sebagai antioksidan, anti bakteria dan melancarkan percernaan, bagus untuk kesihatan jantung, membantu fungsi hati dan mempercepatkan pembuangan toksin.

12. #Licorice membantu menurunkan kadar kolestrol, merawat Bronkhitis dan Batuk

Berbaloi kan amalkan jus asmak gold setiap hari. Pengambilan hanya 2 kali sehari, di waktu pagi dan sebelum tidur.

JUS ASMAK GOLD MAMPU MENCERIAKAN HARI ANDA.

#jusasmakgold
#gonaturalwithasmak

MINYAK HERBA ASMAK – tidak dijual di semua kedai online

Semalam berlalu.
11/11/18 semacam menjadi fenomena untuk mereka yang membuat shopping online dek kerana banyak kompeni membuat sales pada tarikh tersebut.Meriah sungguh jual beli di atas talian sehingga banyak barang yang sold out.

Minyak herba asmak pun terkena tempiasnya.

Namun ramai pelanggan yang membeli minyak herba asmak di Lazada atau di Shoppee telah ditipu.

Iya..mereka tertipu!!

Kerana minyak herba asmak dan semua produk keluaran MHAMSB tidak dijual di semua kedai online.

Hanya melalui agen-agen yang sah sahaja.

Sila berhati-hati dengan penipuan sebegini. Mereka menjual hanya untuk melariskan produk jualan mereka sahaja tanpa memikirkan kepentingan kebaikan untuk pelanggan.

Kredit gambar kepada Ct Aida Sardzi

#minyakherbaasmakrawang
#minyakviral

Untuk pembelian

Hubungi

0192304433 Anita

0192304433 Anita

MINYAK HERBA ASMAK- keperluan seisi rumah

Minyak herba asmak sudah menjadi satu fenomena di kalangan mmasyarakat masa kini..

Keperluan kepada minyak serba hitam ini disebabkan kandungan bahan yang terdapat didalamnya mampu memberi kelegaan pada masalah yang dihadapi.

Untuk pembelian boleh hubungi

0192304433 Anita

0192304433 Anita

MINYAK HERBA ASMAK- 8 sebab mengapa ia menjadi keperluan

8 SEBAB MINYAK HERBA ASMAK PERLU DIMILIKI

1.Satu satunya minyak sapuan yang menggunakan habbatussauda sebagai ramuan utama.

2.Bernotifikasi dengan Kementerian Kesihatan Malaysia

3.Dari maklumbalas,ramai ibu berpuas hati menggunakan minyak ini keatas anak mereka yang selsema,batuk,semput,luka digigit nyamuk dan banyak lagi kegunaan lain.

4.Tekstur minyak yang tidak melekit. Mudah kering selepas disapu.

5.Mudah di bawa ke mana sahaja.

6.Sesuai digunakan oleh semua usia.

7. Penggunaan yang konsisten menyebabkan sakit ringan mudah sembuh

8. Harga yang berpatutan

Nak tau lebih lanjut hubungi,

0192304433 Anita

MINYAK HERBA ASMAK- sesuai untuk baby dalam pantang

Ramai yang tanya. Kalau untuk baby sebulan boleh guna ke minyak Asmak ni?Jawapanya, BOLEH. Baby baru lahir hingga ke warga emas bolehh guna minyak ni. Minyak Asmak ni untuk sapu luaran je, tak panas cuma berangin je.Sejuk je kalau sapu pada dada, perut dan hidung. Bagi keselesaan pada baby khususnya.

Untuk kesan yang lebih baik, kena ikut cara sapuan seperti yang kita sarankan nanti.

In sha Allah sangat membantu.#RISAU dan #BIMBANG takut tak serasi?

Boleh cuba yang saiz mini 10ml dulu. Harganya cuma RM18 je. Minyak asmak ada 3 saiz.Sangat berbaloi.

hubungi 0192304433 Anita.

www.wasap.my/60192304433

BEDAK ASMAK-anak demam campak?

Anak demam campak?

Tak payah susah susah nak cari daun semambu buat kibas kibas badan anak yang menangis kegatalan.

Tak perlu dah nak alas tempat tidur anak dengan daun semambu yang kasar tu.

Anak pun tak selesa nak tidur.Bedak Asmak ada dapat membantu melegakan masalah parut campak pada anak anda.

100% tanah liat berkualiti tinggi.

Bila sapu dekat anak pun mudah serap dan paling best

#Sejuk

#Selesa..

Tak la dia miang nak menggaru ja kan..Keajaiban berlaku anda saksikan sendiri

Puteh gebu melegakan

Untuk pembelian, hubungi

0192304433 Anita

0192304433 Anita

MINYAK HERBA ASMAK~testimoni ibu mengandung

Assalamualaikum.Alhamdulillah. Subhanallah.Semalam memang Allah uji sakit. Faz sakit bahagian kepala & muka. Sampai rahang tak bole bukak sangat. Nak makan pon seksa. Mata macam nak tersembul keluar. Nak gerak mata pon sakit sangat. Demam tahan sakit yang sangat dasyat.Mula-mula syak simptom bellpalsy. Tapi bila fikir balik, Faz takde stress & penat pon.Resdung? Mungkin yes. Sebab tahun lepas bulan 4 pernah ada sejarah resdung yang teruk. Sampai *Vertigo*. Jumpe pakar ENT baru okay selepas jumpe 4 orang doktor lain.Kebetulan minggu lepas memang selsema setelah setahun Faz bebas demam & selsema. Antibodi makin kuat lepas Faz berkecimpung dengan Asmak. Bila ada tanda cepat-cepat Faz makan Jus Asmak & Asmak Herbs.selalunya memang tak jadi selsema.Bila kali ni kene selsema, Faz tak bole makan Jus Asmak & Asmak Herbs sebagai alternatif. Minyak Asmak pon baru 2 hari lepas Faz boleh bau. Sebab alahan bau herba.Sebenarnya dah 2 hari selsema Faz nampak lega. Cuma hidung sebelah kiri ni masih rase tersumbat. Dan yang sakit muka & kepala ni pon belah kiri.Apa yang Faz buat semalam, Faz sapu 1 jam sekali minyak Asmak & urut-urut kat sebelah muka ni. Masukkn sikit minyak asmak dalam kedua-dua hidung guna cotton bud. Ada lah dalam 6-7 kali Faz buat bende yang sama sebelum tido.Pagi ni bangun, Alhamdulillah kesakitan tu hilang 80%.Bangun pagi ni Faz sapu lagi & urut-urut. Terasa macam ada bende nak keluar dari hidung. Faz ambik tisu & hembus. Keluar lendir warna kuning pekat dari hidung belah kiri. Fuhh..rase lega sikit. Tapi terasa masih ada saki baki dalam tu.Semalam memang tak makan pon Uphamol tu. Sebab risau effect baby. Try jela ikhtiar Minyak Asmak dulu. Tak sangka berkesan.Alhamdulillah. Sakit datang daripada Dia. Kesembuhan juga daripada Dia.Jangan buat main dengan resdung. Rawat segera sebelum terlambat. Trauma tahun lepas masih belum hilang. Tahun ni hampir nak kena lagi.Terima kasih Allah. Terima kasih Asmak.Fazlina, Melaka

Nak dapatkan minyak herba asmak?

hubungi 0192304433 Anita

www.wasap.my/60192304433

www.wasap.my/60192304433

MINYAK HERBA ASMAK-gabungan mantap

BERAKHIRNYA KISAH RAWATAN NEB..Masih ingat lagi kisah yang ifa ceritakan dulu berkenaan pasangan suamiisteri ikhtiar mencari penawar lain bagi batuk anaknya selepas rawatan neb?

Pada awalnya mereka hanya berkenalan dengan si minion Minyak Herba Asmak untuk merawati batuk berkahak anaknya yang bertahun lamanya bersarang didada.Selang berapa minggu kemudian direpeat mereka Minyak Herba Asmak yang 30ml.Boleh dikatakan 2x mereka repeat stok Minyak Herba Asmak pada bulan lepas.Sebulan selepas itu, direpeat lagi Minyak Herba Asmak 30ml dengan pasangannya Jus Asmak Gold bagi diberikan minum satu family mereka.

Nampak?Asasnya hanya diberikan untuk anak mereka yang sakit jer tapi sekarang satu family diberikan…

Alhamdulillah..gembira rasa apabila produk Asmak memberi impak positif kesihatan mereka sekeluarga.#kredit:Afifah Mokhtar#Testimoni#MinyakHerbaAsmak#JusAsmakGold#Solusi#BatukBerkahak

Minyak Herba Asmak- 3 saiz yang berbeza

LEBIH MAHAL LEBIH JIMAT!

Mesti ada yang nak kecam Kak Ita dengan ayat ni kan? Tapi setiap kali kalau ada customer yang minta rekemen, Kak Ita lebih prefer customer beli yang 50ml.

Kenapa? 🤔

Cuba tengok perbandingan harga per ml untuk setiap botol #MinyakHerbaAsmak ? Semakin tinggi kandungan per ml minyak, sebenarnya korang dapat lebih penjimatan. Lebih-lebih lagi pada yang kerap guna. Guna untuk satu keluarga pulak tu. Habis pun lambatlah sikit.

Memang masa membeli tu rasa banyaknya lahhh nak kena labur. Tapi siapa yang tak suka pelaburan yang menguntungkan betol tak? 🤗

#AsmakbyMhamsb
#MinyakViral
#AdaKKM
#asmakrawang

hubungi 0192304433 (Anita)

www.wasap.my/60192304433