Kahak,hingus dapat keluar asbab Minyak Herba Asmak

Kak Rosmalita menderita masalah asma dan kahaknya buatkan dia sesak nafas. Nak keluarkan kahak yang terperangkap dalam paru-paru tu susah sangat. Bukan dia tak pernah ikhtiar. Ubat klinik semua sudah dicubanya.
.

Sejak akhir akhir ini serangan asmanya semakin kerap. Inhaler memang standby tepi katil je setiap hari.

Terdetik dihatinya nak cuba kaedah lain. Dia ada terdengar #minyakherbaasmak sering dikatakan mampu merawat asma dengan hanya sapuan sahaja.
.
Biasalah orang dah sakit, sanggup ikhtiar apa sahaja untuk pulih. Apa salahnya kali ni melabur #HANYA RM39 untuk sebotol minyak asmak detik hatinya.

Kak Rosmalita google nama penjual #minyakAsmak, terus jumpa nama saya dan dia terus deal untuk pembelian tanpa banyak soalan.

Bila minyak asmak sampai sahaja, dia terus guna waktu malam sebelum tidur. Alhamdulillah hasilnya banyak #kahak keluar. Dia bersyukur sangat-sangat perubahan positif ini. Dia macam tak percaya minyak asmak yang kegunaannya hanya sapu diluar mampu memberikan kesan yang sebaik ini. Nafas selancar air sungai dan kahak degil dapat dikeluarkan.

Kini Kak Rosmalita tiada lagi masalah gangguan tidur akibat serangan #asma, dan dia telah berjaya mendapat tidur yang berkualiti. Kebergantungan terhadap inhaler dan nebulizer juga semakin berkurang.

Semoga Kak Rosmalita berjaya sembuh sepenuhnya.

#minyakherbaasmak
#MinyakAsmak
#WeAreFamily

Kredit fb : Mohd Rafhan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *