MINYAK HERBA ASMAK

Apa itu Minyak Herba Asmak 🤔🤔
.
Minyak Herba Asmak adalah produk keluaran Minyak Herba Asma Mujarab Sdn. Bhd. Minyak ini digunakan sebagai rawatan alternatif untuk melegakan masalah berkaitan pernafasan seperti selsema, batuk dan semput.
.
APA YANG MENARIKNYA GUNA MINYAK HERBA ASMAK NI.
.
1. RAWATAN ALTERNATIF UNTUK IBU-IBU MODEN : Jika anak-anak batuk, selsema, ibu2 dah tak perlu bersusah payah buat rawatan bawang putih lagi. Hanya TITIS, SAPU DAN GOSOK sahaja #MINYAKHERBAASMAK. Jimat masa dan mudah dibawa travel. Didatangkan dengan 3 saiz. Jadi boleh simpan 1 dirumah, 1 dikereta dan 1 dibeg. 😊
.
2. MINYAK PELBAGAI GUNA : Selain masalah selsema,batuk dan semput, minyak ni juga boleh digunakan sebagai Minyak Telon untuk melegakan kembung bayi, menggantikan minyak gamat untuk menyembuhkan luka, melegakan gigitan serangga, lenguh2 sendi dan pelbagai lagi. 1 MINYAK PELBAGAI FUNGSI. MUDAH, JIMAT, BERKESAN.
.
3. RAMUAN BERKUALITI : Bahan2 utama di dalam Minyak Herba Asmak terdiri dari HABATUSSAUDA, GAMAT EMAS, MINYAK KELAPA DARA DAN MINYAK ZAITUN. Semuanya ada fungsi yang best dan hebat. Terbaik.
.
4. MUDAH DIGUNAKAN : Hanya TITIS, SAPU dan GOSOK di dada, belakang, tapak kaki dan labu betis. Cara guna yang lengkap akan diberikan oleh pengedar selepas pembelian dibuat.
.
5. RIBUAN TESTIMONI : Setiap hari, kita mendapat testimoni2 dari pelanggan yang berpuas hati. Kebanyakan agen2 juga datang dari pelanggan yang berpuas hati.
.
6. SELAMAT DIGUNAKAN : Minyak Herba Asmak ada kelulusan MAL dari KKM. Bahan2nya selamat digunakan dari bayi hingga warga emas.
.
Macam mana nak order??
.
Klik wasap.my/60192304433/herbaasmak

10ml = RM19
30ml = RM39
50ml = RM55

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *